Neden Telegramdan Banlandım Adminliğim Alındı (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

Corpse

The eyes chico, they never lie.
Joined
Jan 18, 2023
Credits
26,242
Rating - 0%
Selam gençler, konu silinecek ve forumdan da banlanıcam bunu bilerek yazıyorum bunu ama haklılığım konuşamadığım şeyler zoruma gidiyor. Daha çok Cem abinin okuması için yazdığım bir konu bu uzatmadan daha fazla konuyu anlatayım.

Yaklaşık 1 haftadır telegram sesli sohbetinde 8-9 kişi konuştuğumuz bir durum bu adam kayırma konusu, sürekli herkes şikayetçi bir haldeydi Cem abiye bir kaç kere banlanmıyor bu çocuk diye kanıtlı şekilde ban sebebini yollayıp kayırılan üyelerden banlattığım da oldu Cem abi de bunu inkar edecek değildir. Hem çocuk gibi şikayet etmeyi sevmediğimden açık açık Cem abiye anlatmadım ama en sonunda herkes tepki koymaya başladı bende ne kadar admin olsamda haksızlığa tahammül edemem ve tepkimi koydum, şimdi o kısmı anlatayım.

2 gün önce telegramda yine sesli sohbet başlattım 8-9 kişi konuşuyoruz chatte bir tartışma çıktı ne oluyor diye baktığımda @aLgHosT kardeşimin bi 3D carder ile tartıştığını gördüm, tartışma uzadı ve en sonunda Alghosta ana bacı katmaya başladı bu arkadaş ne olursa olsun ne Alg ne de ben ailevi katmadık. Bu çocuk dediğim eleman da 36 yaşındaymış ayrıca telegram da ailevi küfür perma ban sebebi en azından adminle arkadaş olmayanlara çee neyse bu eleman banlanmadı 36 yaşında diyerek saygı gösterin vs demeye başladı telegram admini ve konu hasır altı edildi. Daha sonra Alghost için ilk sen ailevi küfür ettin denilerek banlanmadığı söylendi kim isterse mesaj geçmişine de loglara da bakabilir ne Alg ne ben ailevi katmadık ayrıca telegram admininin gerekçesi de sinirliymiş o gün 36 yaşındaki eleman :D her sinirli olan ana bacı katabiliyor sanırım neyse 1. adam kayırma konusu buydu şimdi diğerine geçiyorum.

2. adam kayırma da öncekinden 1 saat kadar sonra oluyor, bir tane arkadaşımız başka bir grupta önceden iban to iban yapmış spyın ibancısı da grupta bu çocuğa bacısına söverek telegram adminine banlattı daha sonra yine 2-3 kişi tepki gösterdiğimizde arkadaşın banı açıldı fakat ailevi küfür perma ban sebebi olmasına rağmen ibancımız banlanmayıp yine hasır altı edildi. Şimdi 3. adam kayırma konusunu anlatıcam.

3. adam kayırma da 2. kayırma bahsetttiğimden 2 saat kadar sonra oldu bizim patlamamızı da bir günde bu kadar fazla adam kayırılması sağladı zaten neyse telegram da python nicki ile gezen polis olduğunu iddia eden bi eleman var gruba girdim baktım bu python shockman ile tartışıyor orda konu için hakaret ve küfür içermeden yorum yapan bi yeni gruba katılmış üyemiz yazmış düşüncesini bende kafası yerinde değil fazla üstüne gitme vs dedim sakin bir şekilde sonrasında bana ters ters konuştu sinirlidir olabilir sorun etmem öyle şeyleri bu yeni üye dediğim çocuğun yorumuna seni kimse sevmiyor istemiyor s*iklemiyor diyerek aşağılamaya çalıştı ben de susamam yine karıştım sen kimsin vs tarzında tartıştım salağın önünde gideni üniformasına güvenen ucubenin teki sonrasında bu yeni üyeye karşı ailevi küfür kattı yine bu python ve sayın telegram adminimizle samimi olduğu için yine banlanmadı :D sıra geldi sonuncu adam kayırmaya ki bu kabul edilebilir bir konu değil.

4. adam kayırmamız Cem abiye iletmem sonucu banlansa da telegram adminimiz tarafından sadece 24h mute atılarak geçiştirildi şimdi anlatayım konuyu spark diye aptal bi çocuk musti nickli grubun carderı ile tartıştı sonrasında bu spark ucubesi mustinin kız arkadaşının ismini kullanarak a*ını s*keyim b*şalayım cümlesini kullandı sonrasında telegram adminini etiketledim ve sadece 24h mute attı bende Cem abiye yazdım ve ilettim mesajları Cem abi gelip banladı ama sayın adminimiz konu Cem abiye iletilmese 24h mute ile geçiştirecekti, ayrıca bu sparkla telegram admini samimi arkadaş :D

Şu anlık aklımda bulunan 1 gün içerisinde gerçekleşen olaylar bunlar, hazır Cem abi telegram da aktifken Musti adam kayırılmasını açıklamak için yazdı gruba bende kısaca s*kim gibi yönetiyor dedim Cem abi de senden iyi yönetiyor diyerek adminliğimi aldı, sana hesap sormam asla abi ama benim nerede ne zaman hangi sebeple adam kayırdığımı gördün? Kimseyi kayırmam etmem telegramda admin olduğum sıra kendi ortağım küfür ettiği için banladım daha önce grupta çoğu kişide bilir bunu, ben kendi ortağımı bile banlamışken yukarda açıkça anlattığım olaylarda olduğu gibi adam kayıran admin benden nasıl daha iyi yönetiyor anlamış değilim :D Ne sana ne de SpyHackerza zarar verecek birşey yapmadım bu yüzden alnım ak ve bunları yazarken utanmak yerine zoruma giderek yazıyorum. Bu yazıdan sonra banlancağımı da biliyorum ama okuyup bilmen benim içimde kalmaması benim için daha önemli.

Bana yardımı dokunan bana birşeyler katan başta SkullZ 0x Ritalix Alghost olmak üzere herkese teşekkürler.


@0xv3v1L @Mectruy

 
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 95.2%
Banlancak bişey yok derdini anlatmışsın burda herkesin kendine göre haklı olduğu konularda vardır abarttığı konularda vardır , silmekle engellemek ile kimsenin konuşma hakkını gasp edemeyiz.
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top